PARTNER WORDEN

ZZiPi wil graag iedereen een duurzame en eenvoudige oplossing bieden voor iedereen. Partners van ZZiPi ontvangen een gedeelte van de huuropbrengsten en verhogen de kans op meer klanten doordat zij een extra dienstverlening aanbieden. Uw klanten hoeven niet meer te vragen of ze hun telefoon mogen opladen “achter de bar”. Verwijs ze simpelweg naar de “ZZiPi Powerstation”. Doordat zij niet meer gebonden zijn aan een stopcontact is de oplossing die ZZiPi biedt super flexibel. Daarnaast blijven uw klanten langer als ze de mogelijkheid hebben om hun mobiele devices op te laden.

Verbeter de dienstverlening van uw onderneming door aan te sluiten op het ZZiPi-netwerk. Mensen worden steeds afhankelijker van hun telefoon, bijvoorbeeld op het gebied van betalen en toegang tot bepaalde diensten. De oplossing die ZZiPi biedt is flexibel en simpel. Onze focus ligt op het gemak van de eindgebruiker. Bent u geïnteresseerd om onderdeel te worden van het ZZiPi-netwerk? Vul dan het contactformulier hieronder in, dan neemt het ZZiPi team contact met u op!

zzipi gebruiken

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom zou ik ZZiPi partner moeten worden?

Er zijn veel redenen om ZZiPi partner te worden. Denk bijvoorbeeld aan:

– Extra service voor klanten. Met een ZZiPi powerstation zorg jij als ondernemer ervoor dat je klanten altijd een opgeladen smartphone hebben. Consumenten zien dit als extra reden om uw onderneming te bezoeken.

– Bedrijven die aangesloten zijn op ons ZZiPi netwerk delen mee in de opbrengsten van de ZZiPi powerstation.

– ZZiPi zorgt ervoor dat uw klanten hun telefoon bij zich kunnen houden terwijl zij aan het opladen zijn. Dit in tegenstelling van bijvoorbeeld oplaadkluisjes of opladen achter de bar.

– Mensen worden steeds afhankelijker van hun telefoon. Steeds meer consumenten gaan betalen met bijvoorbeeld Apple Pay. Het is daarom belangrijk dat hun telefoon altijd opgeladen is.

– Wanneer klanten hun telefoon bijvoorbeeld opladen achter de bar, is er altijd een kans op diefstal of schade. Met ZZiPi zorg je ervoor dat klanten op hun eigen telefoon kunnen letten.

Hoeveel stroom verbruikt een ZZiPi powerstation?

Onze ZZiPi powerstation is zeer efficiënt en verbruikt per maand ongeveer 5.1 KwH stroom. De gemiddelde prijs voor één KwH stroom in Nederland is in 2020 €0.22,-. Per maand kom je dus uit op een kostenpost van €1.12,- per maand. Stroomkosten per jaar zijn dus ongeveer €13.44,- per jaar.

Wat verdien ik er aan?

Partners van ZZiPi delen mee in de opbrengsten. Van iedere ZZiPi powerstation die jij als partner afneemt, krijg jij als locatie 10% van de omzet van iedere transactie. Wel zo eerlijk.

Hoeveel kost ZZiPi voor mij?

In principe kost ZZiPi niks, los van het stroomverbruik. Wel vragen wij aan onze partners een borg van €390,- (excl BTW) per ZZiPi powerstation. Deze borg ontvang jij als partner terug zodra de ZZiPi powerstation zonder schade of andere gebreken terug wordt ingeleverd bij ons.

Hoeveel werk heb ik eraan?

Eigenlijk niks. Wat wij wel vragen aan onze partners is dat zij toezien dat de ZZiPi powerstation netjes en volgens de regels wordt gebruikt.